Zwevend podium blokkeert tijdens concert van Katy Perry: "Ik raak hier nooit meer weg!"

Het concert van Katy Perry in Tennessee is niet helemaal als gepland verlopen. De zangeres kwam meters boven het publiek vast te zitten toen een zwevend podium blokkeerde.

"Ik weet dat ik een space cadet ben, maar dit ding zit echt vast." Katy Perry verloor haar zin voor humor niet toen ze gisteravond minutenlang vast kwam te zitten bovenop een zwevend podium tijdens haar concert in Nashville, Tennessee. Tijdens het nummer "Thinking of you" liep alles nog vlot, maar na afloop weigerde de installatie in de vorm van de planeet Saturnus alle dienst.

"Dit is de eerste keer dat ik vastzit in de ruimte", grapte Perry nog. "Ik raak hier nooit meer weg! Wat moet ik nu doen? Zal ik grapjes vertellen? Verhaaltjes? Zal ik gewoon nog een liedje zingen? Jullie halen beter jullie telefoons boven want dit is een YouTube-moment!"

Na enkele minuten lieten medewerkers het podium manueel tot enkele meters boven de grond zakken. Hierop sprong Perry in het publiek.

Het concert van Perry maakte deel uit van haar Witness-tournee. Die loopt intussen zowat een maand en brengt haar op 24 mei volgend jaar ook naar het Sportpaleis in Antwerpen.

Meest gelezen