Mary Berry, Mel en Sue van "The great British bake off" maken kerstprogramma voor de BBC

Mary Berry, Mel Giedroyc en Sue Perkins gaan samen een kerstprogramma voor de BBC maken. Het wordt de eerste reünie van het iconische trio sinds ze afscheid namen van "The great British bake off".

Wie eind dit jaar in het zuiden van Wales vertoeft, maakt kans Mary Berry, Mel Giedroyc en Sue Perkins tegen het lijf te lopen. Het drietal strijkt er neer voor de opnames van een speciaal kerstprogramma voor de BBC, zo meldt de Britse openbare omroep.

Concreet zullen ze een verrassingsfeest op poten zetten voor de bezoekers en de vrijwilligers van een buurthuis. Om welk buurthuis het precies gaat, wil de BBC niet bekendmaken. Wel is geweten dat het in een regio staat die harde tijden heeft gekend, onder meer met de sluiting van een postkantoor en een school. De lokale bewoners hebben hierop de handen ineen geslagen om het buurthuis te openen.

Het brede publiek kent Mary Berry, Mel en Sue vooral als de voormalige gezichten van "The great British bake off", de uiterst succesvolle kookwedstrijd die van 2010 tot 2016 op de BBC liep. Toen de commerciële zender Channel 4 het programma eind vorig jaar binnenhaalde, haakten ze af.

Meest gelezen