AFP or Licencors

Steekpartij in Polen: één dode en minstens negen gewonden

Bij een steekpartij in een winkelcentrum in de Poolse stad Stalowa Wola zijn éen dode gevallen en minstens zeven gewonden. De politie kon de dader oppakken en zegt dat er van terreur geen sprake is. 

In een winkelcentrum in de Poolse stad Stalowa Wola heeft een man verschillende bezoekers aangevallen met een mes.  Het gaat om een man van 27 die zijn slachtoffers in de rug aanviel. Eén vrouw overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen, minstens negen anderen raakten gewond.  Twee van hen zouden in kritieke toestand zijn.

Andere klanten konden de 27-jarige man overmeesteren en onder controle houden tot de politie arriveerde.  Die gaat niet uit van terreur of een politiek motief, maar wat de man bezielde is niet duidelijk. Volgens de politie was de man er 'psychologisch slecht aan toe was". De man was niet onder invloed en beschikt ook niet over een gerechtelijk verleden. 

Meest gelezen