Sam Smith komt naar het Sportpaleis

Sam Smith geeft op 4 mei een concert in het Sportpaleis in Antwerpen. Dat meldt Live Nation. Het optreden maakt deel uit van zijn tournee The Thrill Of It All.

Fans van Sam Smith kunnen 4 mei 2018 in hun agenda aanstippen. Die dag staat de Britse zanger op het podium van het Sportpaleis. Naast hits als "Stay with me" en "Money on my mind" zal hij nummers uit "The thrill of it all" zingen, zijn nieuwe album dat op 3 november verschijnt en waaraan de naam van zijn tournee is ontleend. De eerste single "Too good at goodbyes" is nu al uit (zie video bovenaan).

Voor dat album werkte Smith samen met topproducers als Timbaland, Malay, Stargate, Jason "Poo Bear" Boyd en Jimmy Napes. Zijn tournee start op 20 maart in het Verenigd Koninkrijk. Daarna reist hij via Europa naar Noord-Amerika. Tickets voor het concert in Antwerpen zijn vanaf 27 oktober te koop.

Meest gelezen