Speciale eenheden overmeesteren man die zich verschanste in gebouw Brugge

In Brugge hebben speciale eenheden afgelopen nacht een man overmeesterd die zich verschanst had in het opvanghuis waar hij verbleef. In eerste instantie dacht men dat de man gewapend was, maar uiteindelijk bleek het om een speelgoedpistool te gaan. Er vielen geen gewonden. 

De man had zich gisterenavond opgesloten in een opvanghuis in het centrum van Brugge, waar de man zelf verbleef. Hij had te horen gekregen dat hij niet langer in het opvangcentrum kon blijven. Volgens verschillende bronnen zou hij in het bezit geweest zijn van wapens, maar uiteindelijk bleek het om een speelgoedpistool en een bolletjesgeweer te gaan. Op het moment van de feiten waren er ook andere mensen aanwezig. 

De omgeving werd ontruimd en de agenten slaagden er vrij snel in om de aanwezigen uit het gebouw te krijgen. De speciale eenheden konden de man uiteindelijk in de loop van de nacht overmeesteren. Het parket zal nu moeten beslissen of de man voor de onderzoeksrechter moet verschijnen.

Meest gelezen