Meest recent

  AFP or licensors

  Bangkok repeteert voor afscheidsplechtigheid Bhumibol

  In de Thaise hoofdstad Bangkok heeft de generale repetitie plaatsgevonden voor de afscheidsplechtigheid van de geliefde koning Bhumibol Adulyadej. Bhumibol overleed vorig jaar en wordt komende donderdag gecremeerd.

  Bhumibol, die 87 jaar is geworden, zat gedurende zeven decennia op de troon in Thailand. De voorbereidingen voor zijn afscheidsplechtigheid hebben bijna een jaar geduurd. Naar verwachting zullen komende donderdag zo'n 250.000 mensen zijn crematie bijwonen. Ook de generale repetitie die vandaag werd gehouden in het historische hart van Bangkok werd al druk bekeken door in het zwart geklede rouwende mensen.

  Enkele foto's:

  AFP or licensors
  AFP or licensors
  Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.
  AFP or licensors
  AFP or licensors
  AFP or licensors
  AFP or licensors