Marmalade

Bart Hollanders ("Randy Paret") heeft eerste filmhoofdrol beet, in "IBIZA"

Bart Hollanders heeft zijn allereerste hoofdrol in een film beet. Hij speelt mee in "IBIZA", een nieuwe film geregisseerd door Dries Vos. Het scenario werd geschreven door Jef Hoogmartens, naar een idee van hemzelf en Jonas Van Geel.

De opnames zijn momenteel bezig op Ibiza. Bart Hollanders is mede-oprichter van de theatergroep FC Bergman, maar hij is bij het grote publiek vooral bekend van zijn rol als Randy Paret in de Vier-reeks "Callboys".

Ook Flor Decleir, Ella June Henrard, Mathieu Sys, Lize Feryn, Jeroen van Dyck, Frances Lefebure, Filip Peeters en de hiphopper Halve Neuro spelen mee in de film. Regisseur Dries Vos maakte eerder onder meer "Biker boys" en "Allemaal familie".  

"In "IBIZA" krijgt het hoofdpersonage Tom (Bart Hollanders) een aantal klappen te verwerken", legt Yoshi Aesaert, CEO van Marmalade, uit. "Dat zorgt voor een metamorfose. "IBIZA" gaat over het leven! De boodschap voor mij is duidelijk: "carpe diem"! Net dat willen we in deze film op een grappige en gevoelige manier tot uiting brengen. Het is fantastisch om met deze ploeg opnames te doen op Ibiza. De beelden zijn ongelofelijk mooi!"

Tom is een mislukte tv-presentator die zijn carrière en zijn leven maar niet op de rails krijgt. Maar dan krijgt hij last minute de kans aangeboden om op Ibiza een celebrity-huwelijk te presenteren, althans dat denkt hij. Bart Hollanders was eerder te zien in "Groenten uit Balen" (2011) en "Safety first: the movie" (2015), "Professor T." (2015-2016) en "Callboys" (2016). "IBIZA" zal in 2018 in de bioscopen te zien zijn.  

Meest gelezen