Goedele Wachters is voor de 3e keer "De slimste mens ter wereld"

Goedele Wachters heeft voor de 3e keer de titel van "De slimste mens ter wereld" veroverd. Het Journaalanker van de VRT liet Frances Lefebure en Sean Dhondt achter zich. Die laatste verloor de finale.

Met een eindresultaat van 390 seconden stond vanavond geen maat op Goedele Wachters in "De slimste mens ter wereld" op Vier.

Tegenspelers Frances Lefebure en Sean Dhondt volgden op ruime afstand met 319 en 266 seconden. Het is al de 3e keer dat het Journaalanker van de VRT zich dit seizoen tot "Slimste mens" kroont. Voor jurylid Stefaan Degand was dat reden genoeg voor een poëtische ode (zie video onder).

De finale tussen Lefebure en Dhondt was een dubbeltje op zijn kant. Uiteindelijk trok Lefebure aan het langste eind met een vraag over Belgisch voetbal. Morgen nemen zij en Wachters het op tegen auteur Dalila Hermans.

Meest gelezen