Quiz: (Her)kent u het werk van deze toparchitecten?

In deSingel in Antwerpen opent de tentoonstelling "Drawing ambience" met tekeningen die verschillende toparchitecten in hun jonge jaren maakten. Ontdek in deze quiz of u hun werk (her)kent.

Rem Koolhaas, Zaha Hadid, Daniel Libeskind, Bernard Tschumi: het zijn en waren toparchitecten van onze tijd. Verschillende tekeningen die ze in hun jonge jaren maakten zijn momenteel te zien in deSingel in Antwerpen waar de tentoonstelling "Drawing ambience" loopt, een initiatief van het Vlaams Architectuurinstituut.

De expo toont de privécollectie van Alvin Boyarsky (1928-1990), een architect, docent en criticus die aan het hoofd van de Architectural Association in Londen stond en zo tekeningen en ontwerpen van verschillende architecten verzamelde. In onderstaande quiz kan u ontdekken of u hun werk (her)kent.  

Meest gelezen