Videospeler inladen...

Wanneer Macron in verlegenheid wordt gebracht door zijn hond

Hilariteit in het Elysée. Tijdens een politiek onderhoud tussen president Emmanuel Macron en enkele staatssecretarissen,  heeft Nemo - de hond van de president - zijn poot tegen een open haard opgeheven om een plasje te doen.

Een ernstig politiek gesprek in een van de kantoren van het Franse presidentiële paleis wordt plots onderbroken door een klaterend geluid op de achtergrond. De schuldige blijkt Nemo te zijn, de zwarte labrador/griffon die door de Franse president afgelopen zomer is geadopteerd. Tja: wanneer een hond moet, dan moet hij.

"Hij doet daar iets redelijk uitzonderlijks", probeert president  Macron de gênante situatie nog enigszins te redden. "Gebeurt dat vaak?", vraagt een van de aanwezige staatssecretarissen. "Neen", antwoordt Macron vlug. "Jullie hebben bij mijn hond een totaal ongewoon gedrag losgeweekt."

Waarna de Franse president zich excuseert en met een uitgestreken gezicht het politieke onderhoud probeert verder te zetten.

Meest gelezen