Familie geeft nieuwe foto vrij van Chris B., die mogelijk "de Reus" van de Bende van Nijvel zou zijn

De familie van Chris B., de man die de voorbije dagen in het nieuws kwam omdat hij mogelijk de "Reus" zou zijn van de Bende van Nijvel, heeft een nieuwe foto van hem vrijgegeven. Ze wil nadrukkelijk haar medeleven uitdrukken met de slachtoffers.

De voorbije dagen was er in de media al een foto opgedoken van Chris B. in piratentenue, maar de familie heeft nu een andere foto uit 2000 vrijgegeven. "De familie wenst een correct beeld te schetsen van Chris omdat sommige commentaren en "getuigenissen" ontaarden in een karikatuur van de werkelijkheid." Zo was de foto waarop Chris B. met een piratenhoed stond irrelevant voor de familie. "Hij was nog piepjong, nog niet bij de rijkswacht en het geeft een foute indruk."

De familie wil daarnaast ook eerst en vooral haar medeleven uitdrukken. "De familie drukt midden haar eigen particulier lijden vooreerst haar medeleven uit met het leed van de slachtoffers."

Meest gelezen