Rita Ora over geweigerde toegang tot restaurant: "Nee, ik ga niet zeggen waar!"

Met grove verwijten probeert de Britse tv-kok Gordon Ramsay al vele jaren koks in spe iets bij te leren. Ramsay is dan ook keihard in zijn beoordeling, of het nu van gerechten is of van de manier waarop een restaurant gerund wordt. En dus dacht zangeres Rita Ora afgelopen weekend in "The Jonathan Ross Show" wel 2 keer na toen ze, als grappig intermezzo, een verhaal opdiste over een restaurant waar ze ooit de toegang geweigerd was. Een restaurant dat namelijk eigendom is van de 50-jarige tv-kok.

Rita Ora, bekend van de hits "R.I.P", "I will never let you down" en "Your song" en met intussen al 9 MTV EMA-nominaties achter haar naam, was te gast bij Jonathan Ross, naast Ed Sheeran en Gordon Ramsay. Daar rakelde ze volgend verhaal op: "Het was een van mijn dromen, zoals voor zovelen, om eens in een Ramsay-restaurant te gaan eten. Maar ik werd de toegang geweigerd. Ik was nochtans met volle goesting binnengestapt, want ik had echt wel zin in zo’n lichte maaltijd. Maar het werd snel duidelijk dat dat er daar niet inzat."

"Ik bleek niet geschikt gekleed te zijn. Ik droeg op dat moment iets sportiefs. Omdat ik nu eenmaal graag jongenskleren draag, droeg ik iets waarin je kan sporten. Een trainingsbroek, denk ik. Terwijl ik vermoed dat er in dat restaurant een kledingcode was."

"Gordon, je bent blijkbaar niet op de hoogte hiervan, want dan zou je meer dan waarschijnlijk die man al ontslagen hebben."

Dat hield de tv-kok er alvast niet van om aan te dringen, waar het voorval zich voorgedaan had. "Gaan die dan niet in de problemen komen als ik het zeg?", reageerde de 26-jarige hitzangeres en besloot toen: "Nee, ik ga het niet doen. Want ik geloof je niet als je zegt dat je hen niet gaat ontslaan. Ik ga zelfs niet zeggen in welk gebied het restaurant lag."

Ramsay bevestigde nog dat ze in de toekomst wél in een van zijn restaurants mocht komen eten.

Hier beneden kunt u zien hoe erg Rita Ora op haar hoede is:

Meest gelezen