"Het is soms moeilijk niet de draak te steken met de foto's van mijn broer"

Lifestylecoach Aristotle Polites uit New York City, VS, is een 28-jarig fotomodel dat door zijn lichaam perfect lijkt om ondergoed en zwembroeken aan de man te brengen. Hij pakt dan ook graag uit met foto’s op zijn Instagramaccount. Iets wat zijn oudere zus, Katina Behm, dan weer aangrijpt om hem te plagen. Daarvoor schakelt ze haar 18 maanden oude zoontje Augie in. Tot genot van het internet dat die plaagstootjes wel weet te waarderen.

Katina Behm legde op nieuwswebsite Huffington Post uit hoe ze met dit initiatief gestart is: "Toen ik Augie een pakje met knoopjes wilde aandoen, bleek dat ik die knoopjes niet dicht kreeg. Het was grappig hem daar zo te zien liggen, met zijn borstkas bloot. Hij leek op iemand die zo’n cover van een liefdesromannetje siert."

"Ik nam dan een foto van hem en realiseerde me dat mijn broer een soortgelijke foto op zijn Instagramaccount heeft. Ik zocht de foto op en zette beide foto’s naast elkaar, bedoeld voor de familie. Met de vraag: Wie staat er hier het beste met hetgeen hij draagt?"

"De familie reageerde erg enthousiast en dus besliste ik een nieuwe Instagramaccount te maken om deze grappige insteek verder te kunnen zetten. Met akkoord van mijn broer die er ook de grap van inziet. We hebben eigenlijk dezelfde soort humor. Die typische band tussen een jongere broer en een oudere zus die elkaar graag plagen."

"Ik vind het geweldig wat mijn broer doet, dat hij zijn passie volgt. Maar dat neemt niet weg dat het soms moeilijk is om er niet de draak mee te steken. Sommige van zijn foto’s als model zijn ronduit hilarisch. Gelukkig neemt hij zichzelf niet al te serieus. Wat goed is, want ik krijg een kick van die foto’s die ik met mijn zoontje neem."

"Augie vindt het super om als zijn oom te poseren. Als hij geen zin heeft, dan forceer ik hem niet. Maar eigenlijk vindt hij het best wel leuk."

Meer foto’s kunt u  vinden op de Instagramaccount 'Baby and the body', die in nauwelijks een week groeide van nog geen 10.000 volgers naar bijna 40.000 volgers.

Meest gelezen