Belgian Royal Palace

Elisabeth bedankt samen met hondje Jeep en doet plots aan diepzeeduiken

Kroonprinses (en hertogin van Brabant) Elisabeth viert vandaag haar zestiende verjaardag. Naar aanleiding van die verjaardag bedankt het paleis via sociale media iedereen hartelijk voor de wensen. Meteen zijn drie nieuwe foto's vrijgegeven van Elisabeth. Op één ervan heeft ze een onderonsje met trouwe viervoeter Jeep. Ook haar profiel op de officiële site van het paleis is vanochtend aangepast: de prinses doet aan diepzeeduiken en blijkt graag te koken.

De foto's:

Op monarchie.be zijn sinds vanochtend enkele nieuwe hobby's van Elisabeth te ontdekken. De prinses doet aan diepzeeduiken en hiken in de natuur, blijkt van verschillende muziekgenres te houden en kookt graag. "Buiten haar schooluren zet ze zich als vrijwilliger in voor naschoolse begeleiding aan kinderen met leerproblemen, heeft ze al meegeholpen in een zorginstelling voor ouderen en voor mensen met een beperking", luidt het.

Meest gelezen