Jong nijlpaard pimpt huwelijksaanzoek in dierentuin

Het perfecte huwelijksaanzoek. Velen dromen ervan, maar of het dan ook effectief gebeurt, is een andere zaak. In ieder geval werd het aanzoek van Nick Kelbe aan zijn vriendin Haley Roll enkele weken geleden gepimpt door de aanwezigheid van een nieuwsgierig jong nijlpaard.  Fiona, die in januari in de 'Cincinnati Zoo and Botanical Garden' in de Amerikaanse staat Ohio geboren werd –de eerste daar in 75 jaar- zorgde alvast voor "een epische foto", zoals hij op verschillende nieuwswebsites omschreven werd.

Ook al dateert het aanzoek van enkele weken geleden, de foto met de verwonderende blik van Fiona gaat pas de afgelopen dagen viraal.

Haley Roll op The Daily Buzz: "Mijn vriend en ik zijn intussen één jaar samen en dat wilden we vieren met een bezoek aan de dierentuin. Toen we in een rij aan het wachten waren, om een foto te nemen, zat Fiona al aan het venster. Ik heb dan mijn gsm aan iemand gegeven om een foto van ons met het jonge nijlpaard te nemen. Toen ik me omkeerde zat Nick al op een van zijn knieën, klaar om me ten huwelijk te vragen."

"Het was de eerste keer dat we Fiona in levende lijve gingen bewonderen. Ze ligt ons wel, want we volgen haar al op sociale media sinds ze geboren is."

"Het huwelijk zal nog niet voor meteen zijn. Eerst afstuderen, in 2019, en dan zullen we pas trouwen."

Meest gelezen