Robbie Williams: "Ik belandde op intensieve zorg en herstel nu al 5 weken van een ziekte"

Robbie Williams heeft enkele moeilijke weken achter de rug. Dat zegt de Britse zanger in een video op YouTube. Hij belandde op intensieve zorg na enkele onrustwekkende medische resultaten en herstelt nu al 5 weken van een ziekte.

Hij is nog steeds alive and kicking, maar de voorbije weken liet zijn gezondheid ernstig te wensen over. Dat is in een notendop de boodschap die Robbie Williams zijn fans meegeeft in een nieuwe video op YouTube (zie video bovenaan).

Zonder details te onthullen, zegt de Britse zanger dat hij zich aan het einde van zijn recente tournee niet lekker voelde. Hij liet zich onderzoeken en kreeg naar eigen zeggen onrustwekkende medische resultaten te horen. "Ik belandde op de afdeling intensieve zorg en herstel nu al 5 weken van een ziekte", zegt hij. Om welke ziekte het gaat, verklapt hij niet.

Als gevolg van zijn medische problemen moest Williams 3 concerten in Rusland annuleren. "Ik heb sinds 1998 geen tournee beëindigd wegens medische redenen. Als ik het doe, betekent het dat iets aan de hand is waardoor ik moet stoppen."

Meest gelezen