Xavier Malisse in "De slimste mens ter wereld": "Wat een kakspel is dit!"

Vanavond heeft Xavier Malisse zijn intrede in "De slimste mens ter wereld" gemaakt. De ex-tennisser nam het op tegen Goedele Wachters en Dalilla Hermans. Ontdek hier wie won en wie afviel.

Dalilla Hermans mag zich na vanavond voor het eerst "De slimste mens ter wereld noemen". Met 377 seconden haalde de auteur het in de quiz op Vier nipt van Goedele Wachters met 367 seconden en Xavier Malisse met 329 seconden.

De finale tussen Wachters en Malisse was bijzonder spannend. De beide kandidaten hadden bij de laatste vraag nog exact 1 seconde op de teller staan. "Wat een kakspel is dit", liet Malisse zich ontvallen. Hij mocht als eerste aan de beurt, maar wist in zijn ene seconde geen enkel juist antwoord over het thema "James Ensor" te verzinnen en viel af.

Hermans en Wachters nemen het morgen op tegen komiek Jens Dendoncker. Voor het Journaalanker van de VRT wordt dat al haar 8e deelname.

Meest gelezen