Hoge scores in de 8e aflevering van “De slimste mens ter wereld”

Al enkele afleveringen domineren Dalilla Hermans en Goedele Wachters “De slimste mens” op Vier. Of stand-up comedian en nieuwkomer Jens Dendoncker hen uit hun lood kon slaan? Ontdek het hier.

 

Met 393 seconden is Dalilla Hermans voor de tweede dag op rij “De slimste mens ter wereld”. Maar ook Goedele Wachters en nieuwkomer Jens Dendoncker scoorden goed, maar met 354 en 333 seconden nét niet goed genoeg.

Dus speelden Wachters en Dendoncker een spannende finale die erg gelijk op ging.  Maar het was het Journaalanker dat in de laatste seconden niet op de Amerikaanse staten Arizona en Arkansas kon komen en dat deed haar de das om.

Dat betekent dat we na acht afleveringen afscheid moeten nemen van Goedele Wachters. Daarmee is ze al wel zeker van een finaleplaats want ze is tot nog toe de kandidaat die het langste in de wedstrijd wist te blijven. Maandag nemen Jens Dendoncker en Dalilla Hermans het op tegen Stijn Van de Voorde van Studio Brussel.

Meest gelezen