Nicolas Lambert

Brusselse Sheraton herleeft in 2018 als Rogier Hotel

Belgiës grootste hotel sloot in december 2016 de deuren, na een faillissement. Het nieuwe hotel alvast pakt uit met een restaurant op het dak, met panoramisch uitzicht over Brussel.

Het nieuws komt van de Franstalige krant "La Capitale". Die schrijft dat in het nieuwe hotel kamers en appartementen worden ingericht. De bedoeling is verdieping per verdieping te openen, afhankelijk van de renovatiewerken. Onderaan het gebouw komen winkels en andere commerciële ruimtes.

Het vroegere Sheraton Brussels ligt vlak naast de kleine ring, aan het Rogierplein, waar over een periode van ongeveer 10 jaar renovatiewerken zijn uitgevoerd. Die werken naderen nu voltooiing. Binnenkort wordt ook de nabijgelegen Kruisvaartenstraat, naast het hotel, opgeknapt.

Meest gelezen