Freddie Mercury zingt voorbij de dood "All dead, all dead"

Queen heeft een versie van "All dead, all dead" vrijgegeven die Freddie Mercury heeft ingezongen. Het nummer verscheen in 1977 en was toen door Brian May ingezongen.

Morgen is het exact 40 jaar geleden dat "News of the world" uitkwam, het 6e studioalbum van Queen met daarop hits als "We will rock you" en "We are the champions". Op de plaat stond ook "All dead, all dead", een nummer dat Brian May schreef én zong over zijn dode kat uit zijn kindertijd.

Op de oorspronkelijke opname is Freddie Mercury enkel als backing vocals te horen, maar nu heeft de Britse rockband een nieuwe versie van het nummer vrijgegeven die de frontman zelf heeft ingezongen. De opname staat op een heruitgave van het album die op 17 november verschijnt. Op 24 november is het 26 jaar geleden dat Mercury stierf.

Meest gelezen