Marc Duijndam nieuwe CEO van Sanoma Media BeNe

Marc Duijndam gaat vanaf 1 januari 2018 Sanoma Media in België en Nederland leiden. Hij volgt Peter de Mönnink op die eerder al zijn overstap naar mediabedrijf Talpa aankondigde.  

Marc Duijndam is momenteel nog CEO van huizenwebsite Funda. Eerder was hij de eerste Country Director van Google Benelux, adviseur van het Europese management bij de opstart van LinkedIn in de Benelux en andere commerciële functies bij diverse mediabedrijven. Ook is hij commissaris bij enkele online bedrijven.

De stap van een huizenwebsite naar een mediabedrijf is volgens de nieuwe CEO niet heel groot. "Ik heb altijd veel met media gewerkt, ook bij Funda. Het is leuk om terug te gaan naar de media. De combinatie van print en online bij Sanoma is interessant”, zegt hij in een eerste reactie.

Sanoma is bekend van tijdschriften zoals Libelle, Flair, Story, Viva, AutoWeek en Donald Duck.

Meest gelezen