Nieuw Nederlandstalig rapfestival Rap NL strijkt neer in Antwerpen

Op 19 mei vindt in de Lotto Arena in Antwerpen Rap NL plaats, een nieuw festival van Nederlandstalige rap en hip hop. Kraantje Pappie, Soufiane Eddyani en Jebroer hebben hun komst al bevestigd.

"Muziekgeschiedenis": die term kleven organisatoren Benelive Entertainment en PSE op Rap NL, het nieuwe festival van Nederlandstalige rap en hip hop dat ze op 19 mei in de Lotto Arena in Antwerpen plannen.

"Kids, jonge tieners, maar ook twintiger, dertigers en jeugdige veertigers hebben het genre in hun hart gesloten. Sterke teksten, gevoelige onderwerpen, straffe muzikale producties en artiesten die niet alleen in de studio's schitteren, maar die het ook als entertainer waarmaken op het podium, kunnen deels de verklaring voor het succes zijn."

Kraantje Pappie, Jebroer ("Kind van de duivel") en Soufiane Eddyani ("ZINA") hebben hun komst al bevestigd. Andere namen volgen nog. Tickets zijn te koop vanaf 30 oktober om 9 uur.

Meest gelezen