Videospeler inladen...

Bekijk hier de eerste beelden van de animatiereeks "Suske en Wiske Junior"

Ketnet start vanaf 6 november met de animatiereeks "Suske en Wiske Junior". De reeks is gebaseerd op de Vlaamse stripklassieker. De jonge versie van Suske en Wiske neemt kleuters mee uit de realiteit naar een fantasiewereld waar de helden telkens een avontuur beleven.

De reeks is een samenwerking tussen WPG uitgevers, Ketnet en Grid Animations met de goedkeuring van de familie Vandersteen. "Met deze nieuwe animatiereeks stimuleren we kleuters om hun fantasie verder in hun spel te ontwikkelen, net zoals Suske en Wiske zelf doen in de reeks. Bovendien maken de jonge Ketnetters op deze manier kennis met Vlaams erfgoed in een hedendaagse vorm", legt Ketnetmanager Maarten Janssen uit.

Klik hieronder voor een voorsmaakje van de reeks:

Videospeler inladen...

Meest gelezen