VRT NWS

Vier leerkrachten gewond na vechtpartij op oudercontactavond in Gent

Een oudercontact op de VIP-school in Gent is ontaard in een vechtpartij. Dat meldt het parket. Een geschorste leerling kwam met zijn broer en een derde jongere verhaal halen bij een leerkracht.

De vechtpartij gebeurde gisterenavond.  Tijdens het gesprek van de geschorste leerling met de leerkracht, werd ook de gsm van de leerkracht gestolen. Dat leidde tot een nieuwe discussie en uiteindelijk dus tot een vechtpartij.

4 leraars liepen verwondingen op en werden voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. 3 van hen zijn enkele dagen arbeidsongeschikt. De 2 broers werden opgepakt. De meerderjarige broer werd aangehouden, de minderjarige wordt voorgeleid voor de jeugdrechter in Dendermonde. De derde jongere is nog niet geïdentificeerd.

Meest gelezen