Zeg ne kjir oe loat'ist? 't Hof van Commerce plant nieuwe concerten

't Hof van Commerce geeft in maart volgend jaar 4 concerten in Brugge, Leuven, Gent en Kortrijk. Dat heeft de hiphopgroep van Flip Kowlier, Buyse en DJ 4T4 op Facebook bekendgemaakt.  

"Dommestik en levrancier", "Kom mor ip", "Zonder totetrekkerie" of "Niemand grodder": de hits die 't Hof van Commerce meer dan 10 jaar geleden scoorde, trappen vandaag nog steeds menig (West-Vlaams) feestje op gang. Begin volgend jaar kunnen fans ze opnieuw live horen want de hiphopgroep plant 4 nieuwe concerten.

Op 24 maart staan Flip Kowlier, Buyse en DJ 4T4 in de Magdalenazaal in Brugge. Op 27 maart doen ze Het Depot in Leuven aan. Op 30 maart staan ze in Vooruit in Gent en een dag later in De Kreun in Kortrijk.

't Hof van Commerce bestaat dit jaar precies 20 jaar. De leden hebben ook succesvolle solocarrières uitgebouwd. Zo scoorde Flip Kowlier hits met "Welgemeende (fuck you)", "Min moaten" en "In de fik". Met Ertebrekers kende hij vorig jaar succes met "De zji".

Meest gelezen