Julia Roberts: "Wie zich gelukkig voelt, ziet er op zijn best uit"

Celebritywebsite People bekroonde actrice Julia Roberts in april van dit jaar voor de 5e keer tot mooiste vrouw ter wereld. Diverse nieuwsmedia voegden er in één adem aan toe: "En dat is helemaal geen verrassing!" Roberts springt vandaag op tram 5 en dat zal haar er wellicht niet van weerhouden om zich in de toekomst die titel van "World's Most Beautiful Woman" nogmaals toe te eigenen.

Roberts heeft intussen een Oscar, voor haar rol in "Erin Brockovick", en 3 Golden Globes achter haar naam staan. Ze was te zien in blockbusters als "Pretty woman", "Notting Hill", "Ocean’s eleven" en "Valentine’s day". En waar de rode loper wordt uitgerold, weet ze als geen ander te schitteren. Al heeft ze daarvoor zelfs niet altijd een rode loper nodig.  Dat moge blijken uit volgende selectie, afgewisseld met uitspraken over schoonheid van Roberts zelf, die vandaag dus 50 wordt.

1989
This content is subject to copyright.
1990
1990 Ron Galella, Ltd.

"Het heeft allemaal met je genen te maken. Maar ook met lieve mensen rondom je, die je goed doen voelen, die je bijstaan om te bereiken wat je zelf wil." (Ellen DeGeneres Show, mei 2017)

1999
This content is subject to copyright.
2001
This content is subject to copyright.

"Vergis je niet: ik ben perfect in staat om de deur uit te lopen en dan te beseffen dat ik niet eens een blik in de spiegel heb geworpen. En ik denk eigenlijk dat dat de juiste attitude is. Je moet jezelf niet over-analyseren en constant observeren." (Marie Claire, mei 2017)

2005
This content is subject to copyright.
2010
2010 Ferdaus Shamim

"Ik heb één keer botox geprobeerd. Een paar maanden lang zag ik eruit alsof ik voortdurend verrast was. Dat was geen aangenaam zicht. Bovendien, ik wil dat mijn kinderen zien wat ik voel, op het moment dat ik het voel." (Vogue, maart 2012)

2013
This content is subject to copyright.
2015
2015 Gregg DeGuire

"Weet je wanneer iemand er op zijn best uitziet? Als ie echt gelukkig is."(People, april 2017)

2016
2016 Venturelli
2017
2017 Venturelli

"Ik hoop dat ik me een beetje kan neerleggen bij het ouder worden. Dat ik ten volle besef dat het zal gebeuren, of ik het nu goed vind of niet." (Viva, oktober 2015)

Meest gelezen