Frituuruitbater en overvaller op de vuist in Zonhoven

In Zonhoven heeft een gewapende man een overval gepleegd op frituur- en broodjeszaak "Pit Stop" aan de Moleneindeweg op Termolen. De dader dreigde met een pistool en verwondde de uitbater door met een brandblusser te gooien. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

De overval gebeurde net op het moment dat er geen klanten in de zaak aanwezig waren. Plots stopte een scooter voor de zaak en stormde de boef gewapend met een pistool binnen. Hij kreeg het echter meteen aan de stok met de dappere uitbater. In het tumult vielen enkele klappen, waarbij de motorhelm van de dader  zelfs aan stukken werd geslagen.

De overvaller greep daarom nog naar een brandblusser en klopte daarmee op het gezicht van de frituuruitbater. Met wat geld uit de kassa, sprong de man op zijn scooter en scheurde daarmee de bossen achter het industrieterrein Molenheide in. Even later kon een snelle politieploeg echter al een verdachte inrekenen. De lokale politiezone Limburg Regio Hoofdstad kwam ter plaatse voor de vaststellingen.

Meest gelezen