5 appartementen onbewoonbaar na uitslaande brand in Meerhout

Zaterdagavond brak er brand uit op de bovenste verdieping van een flatgebouw aan de Olmseweg in Meerhout. 

 In het begin was er enkel een rookontwikkeling, maar door de felle wind sloegen de vlammen al snel door het dak. Vermoedelijk is de brand begonnen in de keuken op de tweede verdieping. De brandweer trof de bewoner aan in het appartement. Hij is met brandwonden overgebracht naar het Stuyvenberg ziekenhuis in Antwerpen. Hij raakte zwaargewond. De hond van de bewoner kon door de brandweer worden gered. Het appartement op de bovenste verdieping liep brand-, rook- en waterschade op. De onderliggende appartementen hebben waterschade. Alle 5 appartementen zijn onbewoonbaar. De bewoners hebben opvang bij familie. Door de brand is de Olmsebaan volledig versperd.

Meest gelezen