Belg steekt "luidruchtige" Nederlander neer in Breda

In een hotel in Breda is een Nederlander met glas gestoken door een Belg die vond dat het slachtoffer te veel lawaai maakte in de gang.  De Nederlander liep hierbij snij- en steekwonden op.

De Nederlander kwam afgelopen nacht om 2.30 uur aan in het Minerva-hotel in Breda.  Een Belg die in een kamer aan de overkant van de gang sliep, was wakker geworden doordat de Nederlandse hotelgast, een 38-jarige man uit Gennep, veel lawaai maakte.

De Belg, een 44-jarige man uit Merksem, sprak de Nederlander aan op zijn gedrag. Maar de woordenwisseling ontaardde volgens de politie van Breda in een vechtpartij waarbij de Nederlander snij- en steekwonden opliep. Die werden vermoedelijk veroorzaakt door glas. De Nederlandse politie heeft de Belg aangehouden.

Meest gelezen