Video player inladen...

Nieuw modieus drukverband voor vrouwen met borstkanker

Er is een nieuwigheid in de medische wereld: een modieus drukverband met prints. Veel vrouwen die borstkanker gehad hebben, krijgen daarna last van lymphoedeem, een dikke arm. Om de vochtophoping tegen te gaan, moeten veel vrouwen jarenlang, soms voor altijd een drukververband dragen. De armkousen zijn efficiënt, maar niet mooi. Met de gepimpte versie van de armkous probeert het bedrijf Beaufort onaangename vragen of opmerkingen tegen te gaan.  

 

De kosten voor de bedrukking op de armkous worden op dit moment nog niet terugbetaald. Daar wordt nog volop over onderhandeld.  De aankoop van de klassieke, vleeskleurige armkousen en handschoenen  wordt zoals vanouds terugbetaald,  indien ze zijn aangekocht bij een erkende bandagist en er aan de nodige voorwaarden is voldaan. 

Meest gelezen