Vier

Blijven vrouwen "De slimste mens ter wereld" overheersen?

Journaalanker Goedele Wachters moest vorige week na 8 deelnames afscheid nemen van "De slimste mens ter wereld" op Vier, maar eind vorige week nam Dalilla Hermans de winnaarsfakkel in de quiz over. Vanavond nam Hermans het op tegen stand-upcomedian Jens Dendoncker en nieuwkomer Stijn Van de Voorde van Studio Brussel. Of ze net zoals vorige donderdag "De slimste mens" werd, leest u hieronder.

Met 389 seconden werd Dalilla Hermans vandaag voor de derde dag op rij "De slimste mens ter wereld". Ze loste ook een belofte in die ze eerder gedaan had door samen met Erik Van Looy even "Stayin' alive" van de Bee Gees te zingen. "We hebben er nu 4 afleveringen moeten op wachten om te zien dat je fantastisch kan zingen", reageerde Van Looy.

Dendoncker (317 seconden) en Stijn Van de Voorde (384) waren tot de finale veroordeeld. Bij de voorlaatste vraag "Wat weet je nog over de slag bij Trafalgar?" liet Dendoncker, die mocht aanvullen, zich strategisch onder Van De Voorde zakken. Hij moest op dat moment nog 3 goede antwoorden geven op de laatste vraag "Wat weet je over Bruce Willis?"  om Van de Voorde al bij zijn eerste deelname naar huis te sturen. De trefwoorden acteur, kaal en Amerikaan waren voor Dendoncker voldoende om de finale te winnen.

Morgen nemen Dendoncker en Dalilla Hermans (die dan al aan haar vijfde deelname zit) het op tegen professor Magaly Rodriguez Garcia.  

Meest gelezen