Bpost neemt 700 tijdelijke krachten aan voor pakjespiek

Bpost gaat voor de eindejaarsperiode 700 tijdelijke krachten aannemen voor de piek in pakjesverkoop. Het gaat om pakjesbezorgers, maar ook om bijvoorbeeld extra mensen in de verdeelcentra.

Het hoeft weinig uitleg: bpost, en andere pakjesbedrijven, zullen in de eindejaarsperiode een piek aan pakjes te verwerken krijgen. Voor die tijdelijke hausse zal het Belgische post- en pakjesbedrijf 700 mensen in dienst nemen via tijdelijke en interimcontracten.

Heel de eindejaarsperiode is druk voor bpost, maar het gaat vooral om de dagen voor Kerstmis, wanneer mensen massaal online aan het shoppen slaan. Bpost laat nog weten dat er niet alleen veel meer pakjes verstuurd worden, ook de brievenpost zit dan in de lift. De kerstkaartjes zijn dus nog niet uitgestorven.

Meest gelezen