Marnik Aerts

Man die val maakte van attractie in Bobbejaanland, is overleden

De man die zaterdagmiddag van een attractie in Bobbejaanland is gevallen, is overleden. Dat bevestigt de politie van Turnhout. De zestiger maakte een val toen hij de Aztek Express, een soort rups, wilde instappen.

"De persoon is naast de gondel gestapt en zo tussen twee karretjes gevallen", vertelde Peggy Verelst, woordvoerster van Bobbejaanland, afgelopen zaterdag. "Hoe dat precies is kunnen gebeuren, hebben wij op dit moment nog het raden naar. De man was niet alleen, maar ook het gezelschap heeft het niet exact zien gebeuren."

Het slachtoffer, een zestiger uit Antwerpen, kreeg de eerste hulp door de diensten van het pretpark. Hij werd daarna in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij nu overleden.

Meest gelezen