Video player inladen...

"Nee, Donald Trump houdt niet van de tyrannosaurus rex"

Als beelden een bewijs zijn, dan is het volgens diverse nieuwsmedia en op sociale media nu wel duidelijk: Donald Trump houdt niet van de tyrannosaurus rex. Of althans niet van een plastieken versie ervan. Terwijl echtgenote Melania nog enige verrassing van haar gezicht liet aflezen, negeerde de VS-president gisteren tijdens het jaarlijkse Halloween-evenement aan het Witte Huis de dinosaurus compleet. Die vervolgens dan maar afdroop. "Toch vreemd dat deze president niet in staat is om om te gaan met een simpele tyrannosaurus", concludeerde nieuwswebsite Mashable.

Andere nieuwsmedia viel het op dat Trump het plasieken dier "op een eigenaardige manier ontweek" en dat hij "niet wist hoe met deze situatie om te moeten gaan". Oordeelt u zelf:

Op sociale media kon de pret alvast niet op:

Meest gelezen