Japanse politie vindt lichaamsdelen van 9 mensen in koelboxen

De politie in Japan heeft een gruwelijke ontdekking gedaan in een appartement in Zama, een 50-tal kilometer van Tokio. In verschillende koelboxen zijn lichaamsonderdelen van alles samen 9 mensen gevonden, waaronder minstens twee hoofden. Dat melden Japanse media.

De politie heeft een 27-jarige man gearresteerd. De man zou intussen ook aangehouden zijn. De speurders kwamen hem op het spoor in het onderzoek naar de verdwijning van een 23-jarige vrouw uit Tokio. De vrouw zou de man ontmoet hebben via het internet. Op een forum zou ze hebben gezegd dat ze uit het leven wilde stappen. Daarna zou ze met de man hebben afgesproken.

Op bewakingsbeelden van een treinstation vlakbij het appartement van de man is de vermiste vrouw samen met de verdachte te zien. De politie heeft daarop zijn huis doorzocht en deed daar een gruwelijke ontdekking: in verschillende koelboxen zijn lichaamsonderdelen van 9 verschillende mensen gevonden. Mogelijk ook de vermiste vrouw, maar dat is nog niet zeker. DNA-testen moeten duidelijkheid scheppen over de identiteit van de slachtoffers.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Meest gelezen