Magaly Rodriguez Garcia maakt haar intrede in "De slimste mens"

In "De slimste mens ter wereld" op Vier is Magaly Rodriguez Garcia aangetreden. De professor geschiedenis nam het op tegen Dalilla Hermans en Jens Dendoncker. Ontdek hier wie won en wie afviel.

Magaly Rodriguez Garcia heeft haar start in "De slimste mens ter wereld" niet gemist. Bij haar eerste deelname aan de quiz vanavond kroonde ze zich meteen tot "Slimste mens" met 336 seconden. Ze liet zo Hermans en Dendoncker achter zich die 287 en 265 seconden scoorden.

Een vraag over Ella Leyers besliste de eindstrijd in de finale. Hermans wist dat de dochter van Jan Leyers een relatie heeft met dj Faisal Chatar en stuurde Dendoncker zo naar huis. Morgen nemen zij en Rodriguez Garcia het op tegen acteur Bill Barberis, bij het brede publiek bekend als Toon uit "Thuis". Voor Hermans wordt het al haar 6e deelname.

Meest gelezen