Mislukte overval in Bever: dieven blazen automaat op, maar stelen geen geld

In Bever, in Vlaams-Brabant, hebben dieven vannacht geld proberen te stelen uit een geldautomaat van Record Bank. Met explosieven hebben ze de automaat opgeblazen, wat veel ravage heeft veroorzaakt. Maar hun poging had weinig succes, want ze hebben geen geld kunnen stelen. De dieven zijn nog op de vlucht. 

Rond vier uur vannacht werd de gemeente Bever, in Vlaams-Brabant, opgeschrikt door een luide knal. Drie dieven bliezen de geldautomaat van Record Bank op in het centrum van de gemeente. Volgens burgemeester Luc Deneyer gebruikten ze daarvoor een bepaald gas. "De ontploffing zorgde voor enorm veel schade aan het gebouw," aldus Deneyer.

Maar de overval was geen groot succes, want de dieven zijn zonder buit weggevlucht richting zuiden. Het drietal reed met een auto met Franse nummerplaat. Op hun vluchtweg hebben de dieven nog spijkers op straat gegooid. 

Meest gelezen