Bill Barberis neemt het op tegen Magaly Rodriguez Garcia en Dalilla Hermans in "De slimste mens"

In "De slimste mens ter wereld" is Bill Barberis aangetreden. Hij nam het op tegen Magaly Rodriguez Garcia en Dalilla Hermans. Ontdek hier wie won en wie afviel.

Met 353 seconden heeft Dalilla Hermans zich vanavond opnieuw tot "De slimste mens" gekroond in de gelijknamige quiz op Vier. Met die score liet ze nieuwkomer Bill Barberis nipt achter zich die 347 seconden wist te verzamelen. Magaly Rodriguez Garcia was gisteren nog "De slimste mens" bij haar eerste deelname, maar eindigde nu derde met 291 seconden.

Een vraag over oud-burgemeester van Antwerpen Patrick Janssens (SP.A) maakte het verschil in de finale tussen Barberis en Rodriguez Garcia. De acteur bekend als Toon in "Thuis" trok aan het langste eind en stuurde de professor in de geschiedenis naar huis. Morgen nemen hij en Hermans het op tegen Heidi Van Tielen van Q Music.

Meest gelezen