"Vertrouw nooit een slapend kind achter een stuur"

"Never trust a sleepy toddler behind the wheel" Deze omschrijving past nog het best bij het huwelijk van Roselee Sadek uit Charlotte, in de Amerikaanse staat North Carolina, nu ruim een week geleden. Nochtans was de persoon voor het afgeven van de ringen zorgvuldig uitgekozen, inclusief het vervoermiddel waarmee hij het gangpad, dat leidde naar de plaats waar het huwelijk zou voltrokken worden, zou afrijden. Maar de piepjonge chauffeur was duidelijk minder onder de indruk van hetgeen voor hem gepland was.

Terwijl het jonge kereltje plaatsgenomen had in het rijdende wagentje, werd hij overvallen door een hoge mate van vermoeidheid. Wat dan weer opvallende beelden opleverde, die intussen door verschillende nieuwsmedia opgepikt werden.

De reacties op sociale media variëren van "Goed gekozen plek voor een dutje", "Drunk driving!" en "Dit fragment scoort ongetwijfeld in "America’s funniest videos"". Oordeelt u zelf:

Meest gelezen