AP

Beyoncé spreekt stem van Nala in in "The Lion King"-remake

De Amerikaanse zangeres Beyoncé zal de stem van leeuwin Nala inspreken in de remake van Disney van "The Lion King". De geruchten deden al langer de ronde, maar nu heeft ze zelf een foto van de volledige cast op haar Facebookpagina geplaatst. Donald Glover spreekt de stem van Simba in.  

De film is opgevat volgens hetzelfde concept als de recente remake van "The jungle book", waarin ook grote namen de stemmen van realistische computeranimaties van dieren voor hun rekening nemen.

De  remake zou in de zomer van 2019 uitkomen en wordt geregisseerd door Jon Favreau, die eerder ook "The jungle book" maakte. "Het is de droom van elke regisseur om zo'n getalenteerd team te kunnen samenbrengen om dit klassieke verhaal opnieuw tot leven brengen", zegt hij.  

Naast Beyoncé werken ook Chiwetel Ejiofor (Scar), Seth Rogan (Pumba) en Billy Eichner (Timon) mee. James Earl Jones spreekt net zoals in 1994 de stem van Mufasa in.  

Meest gelezen