Vier

Kan Heidi Van Tielen Barberis en Hermans uit hun lood slaan in "De slimste mens"?

In "De slimste mens ter wereld" mocht Heidi Van Tielen vanavond als nieuwkomer aantreden. De Qmusic-presentatrice nam het op tegen "ancien" Dalilla Hermans en "Thuis"-acteur Bill Barberis.  Lees hier wie won en wie afviel.   

Heidi Van Tielen deed het met 412 seconden erg goed bij haar eerste deelname, maar Bill Barberis werd met 421 seconden "De slimste mens ter wereld" vanavond.

Dalilla Hermans, die al voor de zevende keer deelnam, kwam in de finale dus tegenover Van Tielen te zitten. Voor de laatste vraag had Hermans slechts 19 seconden om 3 goede antwoorden te geven. De trefwoorden P. Diddy, Beyoncé en J.K. Rowling waren voldoende om het antwoord te geven op de vraag: "Welke 5 entertainers verdienden het afgelopen jaar het meeste geld volgens Forbes?" Hermans leek zelf verbaasd dat ze het gehaald had en gaf toe dat het deze aflevering "met de hakken over de sloot was".

Maandag komt Hermans voor de 8e keer terug, ze komt daarmee op gelijke hoogte met Journaalanker Goedele Wachters. Hermans en Barberis krijgen dan het gezelschap van nieuwkomer Herr Seele.  

Meest gelezen