Video player inladen...

Michelle Obama: "Zeg niet zomaar wat er in je hoofd opkomt"

Michelle Obama breekt een lans voor het wikken en wegen van onze woorden. Woorden zijn belangrijk, vooral nu sociale media een machtig wapen zijn geworden, zelfs in kinderhanden, zei ze op een top voor jonge mensen in leidersposities in Chicago.

Michelle Obama kreeg het publiek op haar hand toen ze over de risico's van gedachtenloos getwitter begon. "En ik heb het hier over niemand in het bijzonder", zei ze.

De voormailige first lady had het verder nog over opgroeien in de zuidrand van Chicago in een arbeidersgezin, een opvoeding die haar naar eigen zeggen met de voeten op de grond heeft gehouden. De conferentie was een organisatie van de Obama Foundation, een stichting die de bouw beheert van het Barack Obama Presidential Center dat in 2021 in Chicago voltooid moet worden.

Meest gelezen