Reporters

Ook Ramsey Nasr speelt mee in nieuwe fictiereeks "Over water"

De Nederlandse acteur en dichter Ramsey Nasr zal ook te zien zijn in de nieuwe fictiereeks "Over water" van Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda. Gisteren zijn in Antwerpen de opnames afgerond voor het eerste seizoen van de reeks die zich in de haven afspeelt.  Er komt ook al zeker een tweede seizoen van de reeks.  

Nasr vervoegt de cast waar ook Tom Dewispelaere, Natali Broods en Tom Van Dyck deel van uitmaken. De reeks gaat over John Beckers (Dewispelaere), een voormalige televisiester die door allerlei verslavingen aan de grond zit. Van zijn vrouw (Broods) en kinderen krijgt hij een laatste kans. Hij gooit zijn leven om en gaat aan de slag in de haven van Antwerpen, in het bedrijf van zijn schoonvader. Welk personage Nasr gaat vertolken, is nog niet duidelijk.

Het scenario van "Over water" werd geschreven door Tom Lenaerts & Paul Baeten Gronda. De regie werd verzorgd worden door het regisseursduo NormanBates, bestaande uit Dirk Verheye en Inti Calfat. "Over water" is een productie van Panenka en Eén, in coproductie met Telenet. De reeks wordt ten vroegste in het najaar van 2018 uitgezonden.  

Meest gelezen