"Wat Harry Styles deed, daar heb ik geen woorden voor"

Een Britse tiener woonde afgelopen zondag in Londen een concert bij van Harry Styles, die momenteel als solozanger scoort met de wereldhit "Sign of the times", maar nog meer bekend is als lid van One Direction. Maar voor Annie verliep het concert niet zoals gepland, toen ze overweldigd werd door de drukte in de zaal. Het leidde tot een paniekaanval, die door Styles zelf opgemerkt werd. Hij onderbrak prompt zijn concert zodat het meisje geholpen kon worden.

Styles vroeg het publiek om het meisje wat ruimte te geven en om het veiligheidspersoneel zijn werk te laten doen. De beelden gingen op sociale media snel viraal:

Annie reageerde nadien op Twitter en op Buzzfeed News: "Harry legde het concert stil omdat ik verpletterd geraakte en dan zag hij hoe ik over de hekken gedragen werd. Het was een van de afschuwelijkste paniekaanvallen die ik ooit gehad heb. Zelfs de verplegers waren gechoqueerd me zo te zien."

"Ik voel me rotslecht, maar ik ben Harry zo dankbaar dat hij zo lief is en de show onderbroken heeft, zodat de veiligheidsmensen mij konden helpen. Bedankt ook aan de meisjes die rond me stonden en snel begrepen wat er gebeurde, waardoor ze heel hard begonnen te roepen voor hulp."

2017 Dave J Hogan

"De verplegers hebben achteraf hun job heel goed gedaan. Het was een van de meest angstaanjagende ervaringen die ik ooit meegemaakt heb. Wat Harry gedaan heeft, is niet te vatten met woorden. Ik ben hem zo dankbaar. Hopelijk kan ik hem ooit persoonlijk bedanken."

Een persoonlijke bedanking zat er uiteindelijk niet in, ook al mocht ze een dag later het concert van Styles opnieuw bijwonen.

Meest gelezen