Gênante huwelijksmomenten, maar daarom niet minder grappig

Voor velen is het de mooiste dag van hun leven en die willen ze maar al te graag op een perfecte manier op foto en beeld vastleggen. Toch verloopt niet altijd alles zoals gepland, hetzij bewust, hetzij minder bewust. Waardoor vooral een gênant gevoel overheerst, dat daarom niet minder grappig is. Afgelopen week was het het bruidsmeisje Sharilyn Wester dat voor de grappige toets zorgde op het huwelijk van haar vriendin. Reden genoeg om nog een aantal gênante foto’s en beelden van eerdere huwelijken op te snorren.

Tijdens de fotoshoot haalde Sharilyn Wester haar meest sexy pose boven om zo het liefdesmoment van het pasgetrouwde Canadese koppel volledig in de schaduw te stellen. Het was vooral de bruidegom, die niet op de hoogte was van de vooraf afgesproken frats, die compleet verrast was. De foto ging daarna snel viraal, met enthousiaste reacties tot gevolg. "Het was dan ook moeilijk om serieus te blijven", aldus de fotografe op nieuwswebsite Huffington Post.

Huwelijksfoto’s en beelden van een huwelijksfeest, ze verlopen dus niet altijd zoals men vooraf wilde. Dat moge ook blijken uit volgende selectie:

"Ik schaam me zelfs niet. Het was de mooiste dag ooit."

"Het is hier wel erg warm op ons feest. Mogen de vensters open?"

"Even samen de taart aansnijden"

"Ja, het feestje liep wel een beetje uit de hand"

"Mijn haren zitten goed, de bloemen zijn mooi en de golven zijn prachtig"

"We zijn hier samen om het huwelijk van Ryan en Stephanie te vieren. Ehm wie? Wie is Ryan?"

"Toch te veel gedronken gisterenavond tijdens het vrijgezellenfeest van mijn vriendin die vandaag trouwt"

"Le moment suprême: kom maar af met de bruidstaart!"

"Kom jongens, we zijn weg!"

Meest gelezen