"Johnny Hallyday is een winnaar, hij zal zijn kanker overwinnen"

Ondanks zijn strijd tegen kanker, gaat het goed met Johnny Hallyday. Dat zegt zijn voormalige producer en goeie vriend Jean-Claude Camus in een gesprek met BFM TV. "Die gekke geruchten moeten stoppen."

Sinds Johnny Hallyday begin maart bekendmaakte dat hij (opnieuw) aan kanker lijdt, circuleren met de regelmaat van de klok de wildste geruchten over zijn gezondheidstoestand. In een gesprek met BFM TV spreekt zijn voormalige producer Jean-Claude Camus die vandaag formeel tegen.

"Ik heb zondag met hem geluncht", zegt Camus. "We hebben de hele namiddag samen doorgebracht. Hij heeft me liedjes van zijn nieuwe album laten horen, die buitengewoon zijn. Eerlijk gezegd, het wordt stevig."

"Natuurlijk zijn we ongerust, is zijn echtgenote Laeticia ongerust. We weten dat hij kanker heeft en hij verzorgt zich. De gekste geruchten doen de ronde en die moeten we stoppen. Hij ligt niet in het ziekenhuis, hij verzorgt zich, hij oefent zijn stem in de opnamestudio..."

"Johnny is een winnaar. Telkens hij grote problemen heeft gekend, heeft hij die overwonnen. Ook nu zal hij winnen, dat staat vast."

Johnny Hallyday is een Franse zanger van Belgische afkomst. Hij staat bekend als de Elvis Presley van de Franstalige wereld. In zijn carrière heeft hij al meer dan 100 miljoen platen verkocht.

Meest gelezen