Bilall Fallah duikt op in "Tabula rasa"

Eén zendt vanavond de 2e aflevering van "Tabula rasa" uit. Daarin maakt een opvallende acteur zijn opwachting: Bilall Fallah, de regisseur die samen met Adil El Arbi "Image" en "Black" heeft gemaakt. Bekijk hier al enkele fragmenten.

Doorgaans staat hij achter de camera als regisseur, maar vanavond treedt Bilall Fallah op het voorplan als acteur in de tweede aflevering van "Tabula rasa" op Eén. Daarin speelt hij Mozes, een verpleegkundige van Griekse afkomst die de zorg voor de vader van Mie op zich neemt.

In de psychiatrische instelling waar Mie verblijft krijgt ze bezoek van dokter Mommaerts. Zij probeert de gaten in het geheugen van Mie op te vullen.

Mie en Romy zijn alleen thuis wanneer de telefoon rinkelt. Niet 1 keer, maar meermaals. Aan de andere kant van de lijn is enkel een zware adem te horen.

De tweede aflevering van "Tabula rasa" start om 21.30 uur op Eén (16+).

Meest gelezen