Tweede overval op Colruyt op een week tijd

Twee gemaskerde en gewapende mannen hebben vanmorgen het Colruyt-filiaal in Evere overvallen. De twee overvallers gingen de winkel bij opening binnen en eisten het aanwezige geld. Het is de tweede keer op een week tijd dat een Colruyt-filiaal wordt overvallen.

Niemand raakte gewond bij de overval en de aanwezige personeelsleden werden nadien opgevangen door een interne dienst van Colruyt. De twee gemaskerde en gewapende mannen gingen er van door met het geld.

Vorige week maandag overvielen twee gemaskerde en gewapende mannen ook al een medewerker van het Colruyt-filiaal in Laken. Volgens het Brusselse parket is er voorlopig geen sprake van een link tussen beide feiten. "In Laken ging het om een overval op een werknemer op het parkeerterrein, gisteren ging het om een overval in de winkel waarbij de daders de inhoud van de kassa eisten. Het gaat om een andere modus
operandus. Het onderzoek is in handen van de lokale politie, maar voorlopig iser dus geen link."