Kettingbotsing met 8 auto's in Vrasene op E34 richting Antwerpen

Op de E34 van Zelzate naar Antwerpen is er in Vrasene een kettingbotsing gebeurd waarbij 8 auto's betrokken waren. Volgens de lokale brandweer zijn er 2 lichtgewonden. De snelweg was vanochtend twee uur lang versperd, met  een lange file tot gevolg. Intussen is de weg vrijgemaakt en lost de file stilaan op.

Het ongeval gebeurde rond 6.40 uur, voorbij de uitrit Vrasene. "Zeker vijf wagens moesten getakeld worden", zegt Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum. "Daardoor werden twee rijstroken afgesloten en moest het verkeer over de pechstrook."

Op het hoogtepunt was het tot 2 uur aangeschoven en stond er een file van 11 kilometer van Kemzeke tot Vrasene. Rond 8.45 uur werd de weg vrijgemaakt. Op dat moment was het nog 1 uur aanschuiven.

Touring Mobilis