Brussel heeft vanaf donderdag zijn eerste trampolinepark

Komende donderdag opent in de Tielemansstraat in Laken het eerste Brusselse trampolinepark Jump XL.  

Jong en oud kan er terecht voor 1.500 m2 aan trampolines en andere spectaculaire installaties. Trampolineparken zijn vooral in Engeland en Nederland al een rage. Nu veroveren ze ook stilaan België. Na Antwerpen en Geel krijgt Brussel ook zo'n recreatiepark. De basis bestaat uit een groot veld aangesloten trampolines waar salto's en andere trucs naar believen kunnen geoefend worden. Maar er is meer: op de muren lopen, vanuit de hoogte op een grote airbag springen, een ninjaparcours afleggen of altijd zacht landen in de foampit.

Het park van uitbater Jump XL, dat al zeventien trampolineparken in Nederland heeft, richt zich op een uitgebreid publiek. Vanaf 7 jaar kunnen kinderen er autonoom terecht voor een sessie van één uur waaghalzerij, maar ook bedrijven kunnen het park afhuren voor een teambuilding. Daarnaast worden er trainingen georganiseerd onder begeleiding van het "Xtreme Team Parkour".

Meest gelezen